Seminar Berkenbrein: Info en inschrijven

Berkenbrein leren kun je leren 533 x 319 pixels


De Berkenschutse is een onderwijsexpertisecentrum en die expertise delen we graag met het hele onderwijsveld. Twee keer per jaar bieden wij eenieder de ruimte om deel te nemen aan het seminar Berkenbrein.


Tijdens het seminar op 30 oktober 2019 laten wij u graag kennismaken met interessante sprekers die (deels interactieve) presentaties verzorgen rond het thema 'Leren Leren'. Inzichten die het waard zijn om kennis van te nemen, te delen en toe te passen in de school en klas!

 

Voor het gehele programma klik hier.

De kosten voor het seminar bedragen € 35,00 euro. Na inschrijving ontvangt u per e-mail de factuur. Uw inschrijving is definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen.

 

Door overweldigende belangstelling hebben wij de inschrijvingen voor dit seminar Berkenbrein gesloten. Mocht u alsnog belangstelling hebben, stuur dan een e-mail naar communicatie@berkenschutse.nl. Op basis van beschikbaarheid hoort u dan van ons of u alsnog kunt deelnemen.


Bram Krol, directeur onderwijs

 

De school

De Berkenschutse is een onderwijsexpertisecentrum voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Bekijk hier onze introductievideo. Of klik op onderstaande button.

Het onderwijs

Het beste onderwijs kunnen wij bieden door onze hoogge-

specialiseerde expertise. Het onderwijs is verdeeld in Speciaal Onderwijs (SO) en Voortgezet Speciaal Onderwijs

(VSO oabcdef).

De leerlingen

We bieden onderwijs, vorming en begeleiding aan leerlingen met speciale ondersteunings-

behoeften op het gebied van: epilepsie, langdurig ziek, zeer moeilijk lerend, meervoudige handicap, autisme.

De ouders

Ouders nemen een belangrijke plaats in binnen de school. De samenwerking met ouders vinden we belangrijk.

Vacatures

Werken bij De Berkenschutse? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@berkenschutse.nl.

Seminar Berkenbrein

De Berkenschutse organiseert twee keer per jaar het seminar Berkenbrein. Het volgende seminar vindt plaats op woensdag 30 oktober 2019. Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

Lees meer

Aanmelden

Hier vindt u informatie over aanmelding, kennismaking & oriëntatie, de toelaatbaarheidsverklaring, veelgestelde vragen en het telefonisch spreekuur.