header_vervolg_01.jpg

Seminar Berkenbrein ‘Ik word er zo moe van; invloed van onderwijs op slaap en van slaap op onderwijs

Seminar slaap

 

De Berkenschutse is een onderwijsexpertisecentrum en die expertise delen we graag met het hele onderwijsveld. Twee keer per jaar bieden wij eenieder de ruimte om deel te nemen aan het seminar Berkenbrein. Dit keer bundelen we de krachten in zorg en onderwijs met experts van het Centrum voor Slaapgeneeskunde waarmee we binnen Kempenhaeghe samenwerken.

 

Op 7 november 2018 lieten wij u kennismaken met interessante sprekers die (interactieve) presentaties verzorgen over ‘De invloed van onderwijs op slaap en van slaap op onderwijs’. Inzichten die het waard zijn om kennis van te nemen, te delen en toe te passen in de klas! Klik hier voor een overzicht van dit seminar.

 

U kunt zich voor de seminars Berkenbrein aanmelden via het formulier onder op deze pagina. De kosten voor het seminar bedragen 30,00 euro. Na inschrijving ontvangt u per e-mail de factuur. Uw inschrijving is definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen.

 

Bram Krol, directeur onderwijs,
Centrum voor Onderwijsexpertise De Berkenschutse

 

De officiële inschrijving voor het seminar is voorbij, maar belangstellenden kunnen nog kijken of er plek is. Dit doe je door een email te sturen naar  communicatie@berkenschutse.nl  Er kan bij beschikbaarheid op het seminar zelf betaald worden.