header_vervolg_04.jpg

Paasactiviteit havo/vwo geslaagd!

In het kader van ouderbetrokkenheid stond er 12 april een paasactiviteit op het programma. Het doel van de middag was een gezellig samenkomen met leerlingen en ouders waarbij op een informele manier nader kennis met elkaar gemaakt kon worden. De middag begon met een samenkomen in de aula van het havo/vwo gebouw waarbij leerlingen en ouders iets konden drinken inclusief een zoete versnapering. Vervolgend stond de paaseieren-zoekactiviteit op de planning waarbij rond het gebouw gezocht kon worden naar gouden paaseieren. In deze eieren zaten kleine briefjes waarop kleine prijsjes stonden. Deze konden op het einde van de activiteit opgehaald worden. In totaal hebben we 30 eieren verstopt waarvan er 26 zijn terug gevonden. Dus voor diegene die nog wil…

 

Tussendoor konden er verse scharreleieren voor een zacht prijsje gekocht worden en was er ruimte om op de boekenmarkt je persoonlijke bibliotheek uit te bereiden.

De middag werd afgesloten met een heuse kien/bingo activiteit waarbij wederom mooie prijzen waren te winnen. Tijdens deze activiteit hebben we nieuwe kwaliteiten van medewerkers gezien als het aankwam op cateringkwaliteiten. Niemand kwam iets te kort. Deze activiteit liep zo goed dat uiteindelijk de leerlingen zelf de activiteit overnamen.

 

Al met al vonden wij het een geslaagde middag en hebben we alweer nagedacht over de activiteit van volgend schooljaar.

 

Paasactiviteit4Paasactiviteit4Paasactiviteit4Paasactiviteit5