header_vervolg_02.jpg

Super Janske fietst de Alpe d'HuZes

Nadat de diagnose leukemie werd vastgesteld bij Janske Beks (9) uit Heeze, toen 2 jaar, veranderde dat het hele leven van het gezin Beks.​ Om geld voor het onderzoek naar kanker in te zamelen wilde Janske, en het hele gezin, meedoen aan Alpe D'HuZes. Lees hieronder het verhaal van Janske.

 

Hoi ik ben Janske en ik heb meegedaan met de Alpe d’HuZes. Samen met Papa ben ik op een tandem van 2climb2raise de Alpe d’Huez op gefietst. Mijn zusjes Lieke en Meike en Mama en Walter zijn ook de berg op gefietst, samen met ons. We hebben dit gedaan om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Zelf heb ik ook kanker gehad, maar gelukkig ben ik weer beter.

 

Ik hoop dat er steeds minder mensen dood gaan aan kanker. Daarom is het geld, om onderzoek te doen, belangrijk.Ik vond het leuk om mee te doen aan de Alpe d’HuZes. Het was wel zwaar en op het einde was het koud, maar het was ook heel leuk en mooi. Het leukste was dat iedereen ons aanmoedigde. Ook dat we met z’n allen over de finish kwamen was mooi.

 

 Wil je meer weten over team Super Janske? Kijk dan op www.superjanske.nl.

 

Groetjes Janske (uit klas SDE2) 

 

 superjanske1

Hier stonden we boven op de Alpe d’Huez. Je ziet hier de route waar we voor het eerst getraind hebben in Frankrijk. Want om de berg op te fietsen, hebben we veel moeten trainen.

 

superjanske2

 

We hebben in de bergen gewandeld. Hier sta ik op de foto met mijn zussen Lieke en Meike. ​

 

superjanske3

 

Wij mochten de kaars van de Alpe d’HuZes aansteken. Aan het einde mochten we de kaars ophalen en mee naar huis nemen.