header_vervolg_02.jpg

Schoolverlatersshow LIFE 4 YOU

Tot groot verdriet van tv-kijkend Nederland is LIFE 4 YOU er mee opgehouden. Daarom besluiten Carlo en Irene nog 1 keer op te treden in de schouwburg te Heeze. Bekende Nederlanders staan gereed om er een wervelende tv-show van te maken. En ook een buitenlandse artiest!

 

Op de deuren van scholengemeenschap De Berkenschutse in Heeze hangt een vette poster (zie foto). Het einde van het schooljaar na...dert en op 15 en 16 juli zijn er theatervoorstellingen van de schoolverlaters!

 

life 4 you1

 

Er wordt geen musical of toneelstuk aangekocht. De voorstellingen op De Berkenschutse wordt altijd op maat geschreven door de drama/muziekdocent. Leerkrachten zijn bezig met decors en kledingstukken. De technische dienst helpt bij de zware klussen en het vervoer. En er is ook iemand voor licht en geluid. Alles wordt in het werk gesteld om de uitvoering zo professioneel mogelijk over te laten komen. Het is stiekem een hele organisatie, maar het is vooral: leuk.

 

De Berkenschutse schoolverlaters spelen dit jaar in schouwburgzaal Het SCUREKEN te Heeze. De uitvoering van 2015 heet: Carlo en Irene - LIFE 4 YOU. De voorstellingen zijn voor familie en genodigden.​