header_vervolg_02.jpg

Minivoetbaltoernooi

Het schoolvoetbalteam VSO-DE heeft een prima prestatie neergezet door het jaarlijkse minitoernooi te winnen. Gastheer dit jaar was de Liduinaschool uit Breda. Op de velden van PCP Breda werd de eerste wedstrijd door HUB Den Bosch (Stedelijk VSO) met 4-1 gewonnen van de Liduinaschool.

 

Daarna was het onze beurt. In een spannende wedstrijd golfde het spel op en neer en kregen beide teams kansen. Nadat wij eerst op de paal geschoten hadden werd het 0-1. Nog voor rust was het Warsamé die goed oplette bij een vrije trap en de rebound binnentikte; 1-1. Vlak na rust kwamen we wederom op achterstand via een mooi uitgespeelde aanval. Met Arman en Jamey in het veld toonde de Berkenschutse veerkracht. Middels een solo van Jaimy werd het 2-2. De laatste 10 minuten gingen beide teams vol voor de winst. Dit resulteerde in kansen over en weer maar aan de stand veranderde niks meer.

 

minivoetbaltoernooi1

 

Door dit resultaat moesten we de tweede wedstrijd met een verschil van vier doelpunten winnen. Dit dachten we wel even te doen waardoor we met veel spelers voor de bal gingen lopen. Dankzij een weergaloze redding van keeper Luuk hielden we de nul. Nog voor rust lukte het Jaimy om de 1-0 binnen te prikken. Na rust gingen we beter combineren en werd de ban snel gebroken. Met een zuivere hattrick bracht Jaimy de stand op 4-0. Via Boi liepen we uit naar 5-0 alvorens Liduina de eer redde; 5-1. Onder leiding van een soeverein spelende David hielden Jarno, Wouter en Peter het daarna achter dicht. In een turbulente eindfase kregen we eerst nog via Timo, Tom & Tariq (de 3 T's) kansen. De eindstand werd via een penalty door Luuk op het bord gebracht 6-1.​