header_vervolg_01.jpg

Bernabaltoernooi

Op de Berkenschutse vinden het gehele jaar door verschillende sportevenementen plaats. Naast de sportoriëntatie projecten waarbij leerlingen kennis op doen van verschillende sporten buiten school zoals schaatsen, klimmen, fitness etc., hebben we 17 april j.l het jaarlijks terugkomend Bernabaltoernooi gehad. Bernabal is een soort slagbal waarbij de bal wordt gegooid in plaats van weggeslagen. Voorafgaand aan het toernooi hebben we flink geoefend!

 

bernabaltoernooi1

 

Aan het toernooi namen dit jaar zeven verschillende ZML scholen deel, bestaande uit 14 teams. Dit jaar was de Prins Willem-Alexanderschool te Veldhoven aan de beurt om het toernooi te organiseren. Om 09.00u stond er voor ons één grote bus klaar waarmee we met de gehele BC- stroom vol spanning, goede moed en energie vertrokken naar de sporthal in Veldhoven, waar om 10.00u 'de aftrap' was met een gezamenlijke dans-warming up.

 

Mede dankzij het luide gejuich van de vele supporters die prachtige spandoeken hadden gemaakt, hebben De Berkenschutse-teams uit de B/C/ D stroom ook dit jaar weer goede prestaties neergezet! Met een mooie beker (tweede prijs!) en een mooie 7e plek vertrokken we rond 14.00u met zijn allen weer terug richting school waar de spelers enthousiast ontvangen werden!

 

Het was wederom een zeer geslaagde dag!! Op naar Bernabaltoernooi 2016!