header_vervolg_01.jpg

Contact

De Berkenschutse kunt u bereiken via onderstaande gegevens:

 

De Berkenschutse

Sterkselseweg 65

5591 VE Heeze

Telefoon: 040-2279300 (hoofdgebouw), 040-2279666 (afdeling vo)

E-mail: informatie@berkenschutse.nl

 

Voor contact aanmeldingen klik hier.

 

Routebeschrijving

Eigen vervoer

Vanuit het noorden is Heeze het makkelijkst te bereiken via de A67 (afslag Geldrop/Heeze). Kempenhaeghe wordt in Heeze duidelijk aangegeven op de blauwe ANWB-wegwijzers.

Vanuit het zuiden is Heeze het makkelijkst te bereiken via de A2, afslag Maarheeze. U volgt daarna de weg naar Sterksel-Heeze.

Kempenhaeghe en De Berkenschutse liggen buiten de bebouwde kom, langs de weg van Heeze naar Sterksel.

Op het terrein van Kempenhaeghe kunt u meteen rechts na de ingang parkeren. Aan het einde van dit parkeerterrein loopt een voetpad naar De Berkenschutse. Het 1e gebouw rechts is De Berkenschutse. Via de hoofdingang kunt u zich melden bij de receptie.

 

Openbaar vervoer

Komt u uit de noordelijke richting? In Eindhoven stapt u over op de stoptrein naar Weert. In ca. 10 minuten arriveert u op station Heeze. Komt u uit zuidelijke richting? U stapt dan in Weert over op de stoptrein naar Eindhoven en stapt u uit bij station Heeze. Na aankomst op  het station kunt u gebruik maken van taxivervoer of de buurtbus. De buurtbus laatste heeft een halteplaats op het terrein van Kempenhaeghe.

 

Omgaan met privacy

Kempenhaeghe heeft een eigen Functionaris Gegevensbescherming. U kunt deze functionaris met vragen en opmerkingen over hoe Kempenhaeghe omgaat met uw privacy bereiken via onderstaande gegevens:


Functionaris Gegegevensbescherming
E: FG@kempenhaeghe.nl
Sterkselseweg 65, 5591 VE Heeze
Postbus 61, 5590 AB Heeze