header_vervolg_02.jpg

Stagelopen op De Berkenschutse

 

Zoek jij een uitdagende en betekenisvolle werkplek waar je jouw pedagogische vaardigheden verdiept en de mogelijkheden van je beroep verbreed nog voordat je straks bent afgestudeerd? 

 

Wil jij aan de slag als stagiair leraar basisonderwijs, vakdocent, onderwijsassistent, persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg of passend bij ons team van deskundigen? 
Ons team van deskundigen bestaat o.a. uit gedragswetenschappers, schoolmaatschappelijk werk, logopedisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, remedial teaching, decanaat en natuurlijk onderwijs- en pedagogisch assistenten en leerlingbegeleiders.

 

Voor een stage in ons onderwijsexpertisecentrum zijn mogelijkheden binnen het speciaal onderwijs (so) én het voortgezet speciaal onderwijs (vso). Daarvoor heb je eerder ervaring in een reguliere setting opgedaan en/of al gewerkt met onze doelgroep(en). 

 

En wist je dat je met een diploma leraar basisonderwijs in het so én vso mag werken? Dat betekent dat je je stage voor leraar ook in het vso kan doorlopen.

 

We verkennen graag de stagemogelijkheden met je. Neem hiervoor contact op via stage@berkenschutse.nl.  

 

Flyer A5 De Berkenschutse Stagelopen DEF 1