header_vervolg_01.jpg

Contact

De Berkenschutse kunt u bereiken via onderstaande gegevens:

 

De Berkenschutse

Sterkselseweg 65

5591 VE Heeze

Telefoon: 040-2279300 (hoofdgebouw), 040-2279666 (afdeling vo)

E-mail: informatie@berkenschutse.nl

 

Voor contact aanmeldingen klik hier.

 

Routebeschrijving

Eigen vervoer

Vanuit het noorden is Heeze het makkelijkst te bereiken via de A67 (afslag Geldrop/Heeze). Kempenhaeghe wordt in Heeze duidelijk aangegeven op de blauwe ANWB-wegwijzers.

Vanuit het zuiden is Heeze het makkelijkst te bereiken via de A2, afslag Maarheeze. U volgt daarna de weg naar Sterksel-Heeze.

Kempenhaeghe en De Berkenschutse liggen buiten de bebouwde kom, langs de weg van Heeze naar Sterksel.

Op het terrein van Kempenhaeghe kunt u meteen rechts na de ingang parkeren. Aan het einde van dit parkeerterrein loopt een voetpad naar De Berkenschutse, langs het gebouw van de paramedische dienst. Het 1e gebouw rechts is De Berkenschutse. Via de hoofdingang kunt u zich melden bij de receptie.

 

Openbaar vervoer

Komt u uit de noordelijke richting? In Eindhoven stapt u over op de stoptrein naar Weert. In ca. 10 minuten arriveert u op station Heeze. Komt u uit zuidelijke richting? U stapt dan in Weert over op de stoptrein naar Eindhoven en stapt u uit bij station Heeze. Na aankomst op  het station kunt u gebruik maken van taxivervoer of de buurtbus. De buurtbus laatste heeft een halteplaats op het terrein van Kempenhaeghe.

 

Omgaan met privacy

Kempenhaeghe heeft een eigen Functionaris Gegevensbescherming. U kunt deze functionaris met vragen en opmerkingen over hoe Kempenhaeghe omgaat met uw privacy bereiken via onderstaande gegevens:


Functionaris Gegegevensbescherming
E: FG@kempenhaeghe.nl
Sterkselseweg 65, 5591 VE Heeze
Postbus 61, 5590 AB Heeze